Oana Pellea: "Ăștia sunt în apărarea lui Dragnea. Ieșiți la vot și opriți batjocorirea României"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

În ziua în care la Înstanța Supremă se judecă dosarul lui Liviu Dragnea, Oana Pellea transmite un mesaj celor care spun că "nu au cu cine vota". 

Oana Pellea comentează evenimentele de la Înalta Curte de Casație și Justiție, acolo unde se judecă un nou termen în dosarul anagajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. 

În fața sediului ÎCCJ s-au adunat atât protestatari, cât și susținători ai liderului PSD. Totodată, Liviu Dragnea a avut nevoie de escorta jandarmilor pentru a intra în sala de judecată.

"Astia sunt in apararea lui Dragnea. Iesiti la vot si opriti batjocorirea Romaniei. Nu spuneti ca nu aveti cu cine vota...ca toti sunt la fel...NU sunt toti la fel..interesati-va, judecati cu capul vostru...nu va mai lasati folositi! Nu puteti compara oameni ce au dosare penale cu oameni cu pregatire si care sunt cinstiti! Judecati oameni buni si vorbiti cu apropiatii DUMNEAVOASTRA si DUCETI VA LA VOT!", scrie Oana Pellea pe Facebook.

Astăzi, Înalta Curte judecă un nou termen în dosarul lui Liviu Dragnea. El a primit, în primă instanţă, o condamnare la 3 ani şi jumătate de închisoare.

Magistratii au stabilit pentru sedinta de luni, de la ora 11.00, audierile ultimilor trei inculpati: Liviu Dragnea, Florea Alesu si Olguta Sefu, doua dintre fostele directoare de la DGASPC Teleorman.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel