Oana a fost traficată și violată în Caracal, la doar 16 ani. În loc să o ajute, polițiștii au batjocorit-o: „Da' ce, ei nu i-a plăcut?”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Oana este una dintre cele 16 minore din dosarul de trafic sexual a clanului „Cocoș” judecat între 2012 și 2017, dar în care au fost protejați cetățeni străini, austrieci și americani, plus polițiști. 

O tânără a povestit pentru Libertatea cum a fost scehestrată, violată, şantajată şi apoi exploatată sexual de clanul Cocoş pe când avea numai 16 ani. Fata spune că poliţiştii, în loc să intervină pentru a pune punct ororilor, erau clienţi ai acestor reţele. Mai mult, au ironizat-o atunci când le-a cerut ajutorul.

„Ei ne pensau, ne tundeau, ne vopseau, ca să nu ne cunoască lumea pe stradă. Eu eram vulpe așa la păr și m-au vopsit brunetă, eu aveam sprâncenele normale, ei mi le-au făcut cu colț.

Dar eu le-am spus adevărul polițiștilor, iar unul dintre ei, Florescu, mi-a zis: da ce, ție nu ți-a plăcut? Și apoi, când au venit tati și vărul meu la secție, după o oră, mi-a zis și de față cu tati: "da ce, ei nu i-a plăcut? Odată ce era cu el acolo, cum să nu-i placă?", mărturisește tânăra, potrivit jurnaliștilor de la Libertatea.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel