O tânără mămică din Alexandria şi directoare de grădiniţă, găsită moartă în casă. Dana a lăsat un bilet de adio pentru soţul ei

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
daniela neata deces
daniela neata deces

O tânără în vârstă de 39 de ani, din Alexandria, mamă a doi băieţi şi directoarea unei grădiniţe, a fost găsită moartă în casă. Dana N. era directoarea Grădiniţei Ion Creangă (Germino) din Alexandria. Înainte de a-şi lua viaa a organizat totul pentru a nu fi descoperită, dar nici pentru ca cei doi copii să fie martori.

Astfel, tânăra i-a dus pe cei doi copii la ţară, în comuna Orbeasca, apoi s-a întors acasă şi a lăsat un bilet de adio pentru soţul ei, în care i-a cerut să aibă grijă de copii, transmite Antena3. Potrivit unor surse, femeia nu avea probleme cunoscute, nici de sănătate şi nici în familie care să o determine să recurgă la gestul extrem.

După ce a scris biletul de adio, tânăra şi-a pus capăt zilelor, iar cel care a descoperit tragedia a fost chiar soţul ei. Bărbatului i-a venit rău când a văzut-o pe mama copiilor săi fără suflare şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Din nefericire, medicii chemaţi de urgenţă în ajutor nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe tânăra mămică.

"De astăzi, colectivul Grădiniței cu Program Prelungit Ion Creangă a rămas cu un gol imens. Cu tristețe și durere ne rugăm și plângem plecarea la cer a colegei noastre Daniela Neață. Un suflet cald și bun, o colegă extraordinară și un dascăl excepțional, apreciată și iubită de toți cei care au avut norocul să o cunoască. Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în liniște și pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate și greu încercate!", au scris, pe facebook, colegii de la Gradinita cu Program Prelungit Ion Creangă, Alexandria.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel