O stațiune de pe litoralul italian, frecventată de VIP-uri, face angajări. Salariile, mai mari de 2.000 de euro

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
O stațiune de pe litoralul italian, frecventată de VIP-uri, face angajări. Salariile, mai mari de 2.000 de euro!
O stațiune de pe litoralul italian, frecventată de VIP-uri, face angajări. Salariile, mai mari de 2.000 de euro!

Mulți caută oportunități pentru a-și schimba viața, luând în calcul și mutarea în altă țară. 

Într-o perioadă în care este dificil să găsești de lucru bine plătit, există și angajatori care are sunt dispuși să te plătească cu salarii mai mari de 2.000 de euro. În plus, oferă și cazare. Deci, este bine să încerci să aplici pentru un loc de muncă într-o stațiune.

Un angajator oferă de la 2.000 de euro în sus și cazare într-un loc renumit pentru că este frecventat de VIP-uri. Adică în Porto Rotondo. Imaginează-ți cât de frumos ar fi să poți merge acolo la muncă, chiar dacă pentru o perioadă limitată de timp, scrie proiezionidiborsa.it.

Ei bine, Sant'Isidoro Pizza & Bolle este o pizzerie care vrea să deschiză un restaurant și în Porto Rotondo pentru sezonul estival. Angajatorul oferă salarii de 2.000 de euro și cazare dacă ai experiența pe care o caută.

O româncă, dezamăgită de vacanța pe o insulă din Grecia: „Toți te fură cât pot de mult. Am crezut că am ajuns în epoca de piatră“

Potrivit anunțului, oferta este în perioada 27 iulie - 27 august, cu contract de muncă cu normă întreagă.

Salariul oferit este interesant: 2.000 €/2.800 € pe lună. Și, printre beneficii se numără: cazare, program flexibil și parcare gratuită. Experiența necesară este de 1 an ca pizzar. 

 

Alte 10.000 de locuri de muncă, disponibile

 

 

Ministerul Muncii și Politicilor Sociale din Italia, împreună cu Anpal Servizi, au semnat ieri, 26 iunie 2023, un acord cu Consorțiul Elis pentru a integra pe piața muncii, prin politici active de orientare și formare, persoanele expuse riscului de sărăcie și marginalizare, dar și persoane care sunt asistate social. Printre aceștia, se numără și beneficiarii indemnizației de șomaj.

Sunt 10.000 de posturi vacante identificate în faza de pornire a proiectului de companiile care au aderat la acest proiect, în special în sectoarele telecomunicațiilor, energiei, construcțiilor și transformării digitale.

Concediu pe plajă în Italia? Pedepse severe pentru turiștii care beau bere, fumează sau țin mâna în afara mașinii

Primele cursuri de formare pentru cele mai căutate au început în aprilie anul trecut: instalatori de fibră optică, programatori software, manageri de șantier, instalatori și electricieni. Toate cursurile de orientare și formare sunt gratuite și au o durată care variază de la 5 la 20 de săptămâni, transmite vita.it.

În ultimii ani, cursurile organizate de Consorțiul Elis au înregistrat o rată de recrutare de 98% la finalul instruirii. Training-ul este conceput și livrat pe baza competențelor cerute de companii și a posturilor vacante în cadrul acestora.

Acordul a fost prezentat la Roma de ministrul Muncii, în prezența companiilor din Consorțiu, și creează un canal direct de colaborare între organismele publice și „Districtul Italiei”, proiectul de orientare, formare și start-up, care a început la începutul anului la iniţiativa a 45 de companii italiene, agenţii de ocupare a forţei de muncă şi alte entităţi, reunite în Consorţiul Elis sub preşedinţia rotativă a Autostrade per l'Italia.

 

Ce este Districtul Italia

 

District Italy este un proiect  de orientare și formare profesională promovat de Consorțiul Elis sub președinția rotativă a Autostrade per l'Italia, care își propune să-i ghideze pe tineri în alegerile lor de studiu și de muncă, să-i formeze și să-i plaseze în companii.

Se schimbă codul rutier în Italia. Amenzi mai mari și reținerea permisului de conducere pentru cei care încalcă noile reguli

În centrul proiectului se află „Școala de meserii” care oferă cursuri post-liceale, care se desfășoară în acord cu companii și în colaborare cu o rețea de școli din toată țara. Alături de Școlile de Meserii, care vizează formarea și intrarea în lumea muncii, Districtul Italia oferă activități de orientare nu doar pentru studenți, ci și pentru profesori și părinți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel