O româncă și-a amenințat copilașul cu un cuțit. Imaginile oribile au ajuns pe rețelele de socializare

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

O româncă a ajuns să fie anchetată penal de polițiștii botoșăneni după ce ar fi postat pe o rețea de socializare imagini în care își amenință propriul copil cu cuțitul, declară reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Femeia, din județul Dâmbovița, în vârstă de 30 de ani, a avut o relație cu tatăl copilului, locuind o vreme în comuna Ibănești din Botoșani. Cu câteva zile în urmă, din cauza unor neînțelegeri, cei doi s-au despărțit.

Bărbatul a anunțat poliția, dar a și postat în mediul on-line o serie de imagini în care femeia apare cu un cuțit în mână și cu care pare să își amenințe copilul. 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani a declarat că „imaginile respective sunt din luna august a anului curent, iar minorul care apare în acestea, în prezent, este la tatăl său și se afla în afara oricărui pericol. Mama acestuia, în prezent, se află în alt județ și nu dorește sa revină la domiciliul minorului”. Cercetările au fost demarate miercuri, 15 decembrie, după ce tatăl minorului a depus o plângere.

„A fost informată Direcția Generală de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului cu privire la situația copilului pentru a dispune măsurile care se impun”, adaugă Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ, citată de stiri.botosani.ro.

Polițiștii au demarat cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel