O româncă își caută cu disperare fratele, dispărut în drum spre România: Șoferul l-a abandonat în Cehia și nu știm nimic

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
rosus_ioan_disparut
rosus_ioan_disparut

O tânără a postat un mesaj pe o rețea de socializare, în încercarea de a-și găsi fratele dispărut, pe data de 23 decembrie 2020, în drum spre România din Germania. Se pare că bărbatul a dispărut în jurul orei 3 dimineața, când microbuzul  oprise în Cehia.

 

 

"Vă scriu pentru dispariția fratelui meu Rosus Ioan, care a dispărut din data de 23 decembrie 2020 pornind din Germania spre România în jurul orei 3 dimineața când s/au oprit pentru a se odihni la adresa Kaliste 49 , 251 65 kalistě, Cehia. Șoferul a declarat că fratele nostru a ieșit din mașină pentru a merge la toaletă și nu s-a mai întors. Văzând că nu se întoarce, șoferul nu au sesizat niciun organ de poliție,  nici măcar familia.

Și-a continuat drumul,  iar când au ajuns în România, șoferul a dormit, în loc să anunțe autoritățile, până nu a mers cineva acasă la el. Telefonul  nu îi  merge, nu știm absolut nimic. Vă rugăm frumos dacă îl vede cineva  să sune  la   poliție. Șoferul l/a abandonat  în Cehia și nu știm  absolut nimic, nici unde a dormit  sau dacă a mâncat. Distribuiți,  poate îl vede cineva", a scris tânăra.

Mai mulți români, din grupurile în care a fost postat apelul, au sărit în ajutor, sugerându-i tinerei să  apeleze la ambasada României în Cehia și să anunțe autoritățile. "Consulatul are obligația să anunțe autoritățile cehe, aici poliția nu ține cont de sărbători", i-a scris o româncă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel