O româncă îl dă în judecată pe văduvul actriței Edith Gonzales: „M-a făcut grasă și dezgustătoare!“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Românca Daniela Baica l-a denunțat pe Lorenzo Lazo, soțul regretatei actrițe Edith Gonzales, pentru discriminare; Acesta ar fi ademenit-o la un hotel cu o ședință foto. Dar când a văzut-o a numit-o „grasă” și„dezgustătoare“.

Tânăra româncă de 25 de ani, Daniela Baica, l-a cunoscut pe Lorenzo Lazo, văduvul lui Edith Gonzales, pe Facebook; După ce a schimbat câteva cuvinte pe rețeaua de socializare cu fostul soț al lui Edith, românca susține că acesta s-a arătat interesat de povestea sa și i-a cerut să-i permită să facă âmpreună o ședință foto amator, ca parte a unui proiect de-al său pentru portretizarea fețelor.

Lorenzo Lazo și Daniela Baica au făcut schimb de numere pentru a se pune de acord și a se întâlni la un hotel unde avea să aibă loc ședința foto despre care discutaseră. Numai că atunci când s-au văzut, femeia spune că soțul defunctei actrițe de telenovele, răpusă de cancer anul trecut, s-a arătat dezgustat de prezența sa și a numito grasă, și dezgustătoare, jingind-o. 

Citește și: A murit Edith Gonzalez! 

"Mi-a sugerat să ne vedem la un hotel ... I-am spus înainte să-l văd că am câteva kilograme în plus și mi-a spus că nu este nicio problemă", a povestit românca Daniela Baica. „Când m-a văzut, a fost șocat. Mi-spus că este dezgustat pentru că sunt foarte grasă... mi-a spus că părul meu este dezgustător și m-am simțit foarte discriminată", își amintește femeia, citată de presa din america latină. Cristina Daniela Baica are și un handicap la picioare, ca urmare a unui vaccin care i-a fost administrat în copilărie. Ea l-a acuzat pe Lorenzo Lazo că a discriminată-o și pentru această afecțiune, potrivit tvazteca.com.

Edith Gonzales a decedat anul trecut din cauza cancerului


Femeia a spus că, având în vedere reacția văduvului lui Edith González,  s-a oferit să-i plătească pentru ședința foto, la care se presupunea că a răspuns: „El a spus 'nu este necesar, nu vreau nimic, ești prea grasă' și s-a arătat dezgustat”.

Daneila Baica a spus că, după cele întâmplate, a suferit o criză nervoasă severă care a determinat-o să „leșine” și a ajuns astfel la spital. Ea s-a îndreptat acum împotriva lui Lorenzo Lazo pe care l-a reclamat la Consiliul Naițonal de Combatere a Discriminării din țara respectivă.

Lorenzo Lazo a răspuns recent la reclamația româncei, afirmând că „nu a exprimat niciodată niciun comentariu de natură jignitoare sau discriminatorie datorită caracteristicilor fizice ale persoanei citate“, potrivit univision.com.

Edith Gonzalez, îndrăgita și cunoscuta actriță de telenovele s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani după lupta cu cancerul ovarian. Lorenzo s-a căsătorit cu Edith în anul 2010 după ce și prima sa soție decedase în 2009 tot din cauza cancerului. Mai mult, presa internațională notează că și Lazo ar suferi de cancer. Mexicanul Lorenzo Lazo are 64 de ani și este un cunoscut om de afaceri.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel