A murit Edith Gonzalez!

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Actrița de telenovele Edith Gonzalez s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani, după ce a fost diagnosticată cu o formă de cancer. 

Anunțul cumplit a fost făcut de jurnalistul Joaquín López-Dóriga, prin intermediul unui mesaj făcut public pe Twitter.

"Îmi pare rău să vă anunț asta, însă draga noastră Edith Gonzalez s-a stins din viață. Toate gândurile bune se îndreaptă spre familia și către fiica ei.", a scris el pe Twitter.

Potrivit presei internaționale, se pare că Edith Gonzalez era internată în spital, iar familia a decis, în această dimineață, să o deconecteze de la aparatele care o țineau în viață.

În august 2016, actrița mexicană Edith Gonzalez a fost diagnosticată cu cancer de col uterin, potrivit a1.ro. Starea ei a fost extrem de gravă, vedeta trecând printr-o intervenție de histerectomie totală și ședinte de chimioterapie. Din cauza tratamentului agresiv, lui Edith Gonzalez i-a căzut părul. În ultima perioadă, însă, ea părea că-și revine.

Actrița Edith Gozalez, care era născută pe 10 decembrie 1964, era una dintre cele mai cunoscute actrițe din telenovele în anii 90. Rolul cu care iubitorii de telenovele din România și-o amintesc cel mai bine este „Salome". Edith Gonzalez are o fată, Constanza, născută în 2004. Ea era măritată, din 2010, cu Lorenzo Lazo Margáin.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel