O româncă a primit droguri din Franța. Trei ani nu își va vedea copiii

Georgiana Dragomir |
Data publicării:
Traficanţii de droguri, implicaţi în captura record de 1,4 tone heroină, au fost trimişi în judecată
Traficanţii de droguri, implicaţi în captura record de 1,4 tone heroină, au fost trimişi în judecată

O româncă a fost condamnată la trei ani de închisoare, după ce a fost surpinsă când a ridicat un colet în care se aflau droguri. Potrivit primelor date din anchetă, femeia le-a primit din Franța.

Femeia și-a primit sentința ieri. Oamenii legii spun că s-a comportat total nerosponsabil, având în vedere că este mama a trei copii. Mai mult decât atât, când a ridicat coletul cu droguri din Franța a  mers cu unul dintre copii în brațe, relatează antena3.ro

„Instanța dispune confiscarea specială a cantității de droguri de mare risc de la inculpata Dana Bianca P. respectiv cantitatea de 5 capsule care conțin ca substanță activă metadonă, precum și 38 de capsule ce conțin metadonă”, au hotărât  magistrații  din Iași Sentința nu e definitivă,  a fost deja contestată de către femeia din Iași.

Românca are un trecut tumultos. A fost condamnată de 6 ori în străinătate (Belgia, Spania, Franța) la pedepse privative de libertate și neprivative de libertate – cu suspendarea executării pedepsei închisorii de 100 de zile, respectiv 10 luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere, la pedeapsa de 2 luni de închisoare cu executare și la pedeapsa amenzii pentru săvârșirea infracțiunilor de furt, mai scrie sursa citată.

 

Românii din străinătate șochează. Comit infracțiuni foarte ușor 

 

Polițiștii s-au arătat îngrijorați de ușurința cu care românii comit infracțiuni. Traficul de droguri este una dintre cele mai frecvente fapte penale.

De curând, polițiștii au descoperit la un român din Italia o cantitate impresionantă de cocaină.

În geanta românului, polițiști au găsit două pachete, învelite cu bandă adezivă maro, fiecare cântărind peste 1 kg. În interiorul celor două pachete, polițiștii au descoperit cocaină.  Astfel, agenții de poliție au mers la domiciliul bărbatului român, de 57 de ani, situat pe aceeași stradă, unde a avut loc controlul.

Pe lângă aceste patru pachete, agenții au mai depistat un ambalaj de celofan care conținea 500 grame de cocaină, scrie agronline.it.

În aceeași încăpere, polițiștii au găsit 3 pistoale învelite în pânză roz, albastră și verde: 2 revolvere Smith & Wesson cu 17 gloanțe, precum și un pistol Glock calibru 9x21 cu 20 de cartușe de același calibru. În plus, alături de droguri și arme, polițiștii au mai confiscat 3 cântare de mare precizie, 1 mașină de ambalat în vid și 1 jurnal verde în care era trecută cantitatea de droguri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel