O provincie din Italia intră în lockdown de luni

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Provincia autonomă Bolzano – Alto Adige va intra în carantină începând de luni, 8 februarie, până duminică 28 februarie, în urma situației îngrijorătoare legată de infecțiile cu noul coronavirus.

În provincia Bolzano, infecția cu noul coronavirus este foarte mare. Ieri, cazurile raportate au fost de 747, iar primul caz de mutație britanică a fost deja înregistrat.

Astfel, în urma lockdown-ului, magazinele vor fi închise, învățământul se va desfășura la distanță în școli, iar cetățenii au interzis la deplasarea între municipalități.

Prin urmare, începând de luni, 8 februarie și pentru următoarele 3 săptămâni, vor exista reguli noi care vizează în principal reducerea contactelor dintre oameni: interzicerea generală a deplasării din propria municipalitate de reședință (dacă nu din motive de muncă, sănătate sau urgențe). Barurile și restaurantele vor continua să fie închise, iar facilitățile de cazare turistică vor trebui, de asemenea, să se închidă.

Majoritatea magazinelor se vor închide, în timp ce companiile producătoare și artizanale vor putea lucra, dar cu condiția de a-și testa periodic colaboratorii.

Grădinițele vor rămâne deschise, în timp ce de săptămâna viitoare toate liceele vor reveni la învățământ la distanță.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel