O nouă problemă în cluburile de fițe din Mamaia. Patron: "Se bat fetele la baie. Am cerut pază permanentă la toaletă"

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Patronii cluburilor din nordul stațiunii Mamaia spun că au parte de un nou fenomen: bătăile dintre fete în toalete. 

Codin Maticiuc i-a avut ca invitați în podcastul său pe cei doi asociați care au un celebru club din nordul stațiunii Mamaia. Aceștia spun că în ultima perioadă nu mai există bătăi între bărbați, dar se confruntă cu un alt fenomen îngrijorător: fetele au început să se bată între ele. Acestea însă nu se încaieră în club, ci se pândesc reciproc la baie, acolo unde începe scandalul. 

"Chiar vorbeam recent. De mult timp n-am mai văzut doi baieți să se certe sau să se bată. S-a mai întâmplat să se mai împingă așa, dar n-a mai fost bătaie. În schimb, se întâmplă acum la fete. S-a răsturnat totul, e clar. O dată la două luni e un scandal cu fată. Nu se poate să nu fie un scandal cu fete," a povestit Petru Berciu, unul din patronii clubului, la podcastul lui Codin Maticiuc.

Post de pază permanent la toaleta fetelor: "Se iau de păr"

 

Aceștia susțin că au fost nevoiți să înființeze un post de pază permanent la toaleta femeilor ca să prevină incidentele între bătăușe. Postul va beneficia de prezența unui agent de pază de sex feminin.

"Anul ăsta e pentru prima oară când am solicitat companiei de pază personal feminin ca să putem avea post permanent la toaleta fetelor. În ultima perioadă, toate bătăile, conflictele, scandalurile pe care le-am avut au fost între gagici, în toaleta fetelor," a spus Ion Biriș un alt asociat din cadrul clubului.  

"Dar chiar bătăi așa? Se ajunge la fizic?" a întrebat Codin Maticiuc.

"Da, bătăi așa, cum se iau ele de păr așa, se smotocesc un pic. Că ele nu dau cu pumnii. Totuși, conflictele astea necesitau 100% intervenția unui agent de pază care să le despartă. Adică nu doar că se îmbrâncesc un pic, au ajuns să se ia de păr," a mai povestit Ion Biriș. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel