O menajeră, "hoață profesionistă" în Italia: A furat bijuterii de 100.000 de euro din casa în care lucra

Mihaela Horchidan |
Data publicării:

O menajeră din Italia, în vârstă de 45 de ani, a fost reținută de carabinieri, după ce ar fi furat bijuterii în valoare de 100.000 din casa angajatorului său.

 

 

O femeie în vârstă de 45 de ani, care provine din Sri Lanka, a fost arestată joi de poliția din Milano, fiind suspectată că a furat bijuterii în valoare de 100.000 de euro din casa în care lucra. 

Totul a început miercuri, când proprietarii apartamentului - o casă de pe Via Edolo, în spatele gării - s-au întors din vacanța de Crăciun și au observat că seiful era deschis, dar gol, iar bijuteriile, ceasurile, colierele și alte obiecte prețioase dispăruseră din sertare. 

Când au verificat ușile și ferestrele, au observat că nu existau urme de intrare forțată, ceea ce constituia o dovadă clară că cel care a furat bunurile, nu avusese nevoie să forțeze intrarea.

Privind imaginile înregistrate de camerele de supraveghere ale clădirii, cuplul a observat că, în ziua precedentă, menajera părăsise locuința cu un sac de gunoi negru.

 

O menajeră a furat bijuterii de circa 100.000 de euro din casa în care lucra

 

Cele două victime au raportat apoi suspiciunile lor polițiștilor de la Brigada Volantă. În acel moment, ofițerii au decis să percheziționeze locuința menajerei cuplului - care locuiește în via Vincenzo da Seregno - și acolo au găsit și, ulterior, confiscat alte bijuterii, probabil furate, carduri de credit care nu erau ale ei și bani.

Cu toate acestea, bijuteriile furate de la cuplul de pe via Edolo – la o valoare estimată de circa 100 000 de euro – nu au fost de gasit.

Anchetatorii au cercetat-o mai departe pe menajera, în vârstă de 45 de ani, și au descoperit că, începând din 2011, aceasta fusese concediată de mai multe familii pentru care a lucrat, după ce din locuințele acestora dispăruseră obiecte de valoare.

Menajera a fost astfel denunțată pentru furt și urmează să fie supusă unei anchete pentru a fi trimisă apoi în judecată și a plăti pentru faptele sale, informează Milano Today.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel