O mașină a unei ambasade în România, implicată într-un accident. Diplomați străini, MORȚI

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O mașină cu numere de corp diplomatic a fost implicată într-un grav accident pe Drumul Național 15, în județul Mureș, miercuri seara.

Două persoane care se aflau în autoturismul care aparține, se pare unei ambasade, au murit după ce vehiculul a izbit violent un TIR, informează Știrile PRO TV. În urma impactului, autovehiculul de mare tonaj a lovit un TAXI, alte patru persoane fiind rănite.

O maşină a Ambasadei Albaniei în România a fost implicată în accidentul rutier, iar cele două persoane decedate sunt cetăţeni albanezi, membri ai corpului diplomatic, anunță Realitatea Tv.

Accidentul a avut loc în apropiere de comuna Brâncovenești şi, după cum povestesc martorii, pe o porţiune de drum drept, maşina cu numere de înmatriculare de corp diplomatic ar fi intrat brusc pe contrasens şi a lovit violent un TIR care venea din față. Autotrenul a acroşat un taximetru aflat în spatele autoturismului, apoi s-a răsturnat.

Impactul cu TIR-ul le-a fost fatal bărbatului care conducea maşina cu numere de corp diplomatic şi femeii care îl însoţea.

Potrivit martorilor, şoferul ar fi cetăţean albanez, iar pasagera ar fi soţia lui românca.

În urma accidentului, alte patru persoane au fost rănite: şoferul TIR-ului, taximetristul şi doi pasageri aflaţi în taximetru.

Poliţiştii au început o anchetă în acest caz.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel