O italiancă își strigă durerea din carantină: „Am suferit singuri, ca niște câini!” (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O femeie din Italia care și-a pierdut tatăl, după ce a murit de coronavirus, își strigă durerea într-un mesaj video care s-a viralizat în ultimele ore.

Femeia povestește că tatăl ei a murit și nici ea, nici mama ei, nu au putut să își ia rămas bun de la el pentru că sunt în carantină din cauza coronavirusului.

Nimeni nu e la adăpost de boală, nici măcar tinerii, atrage atenția femeia, care îi roagă pe oameni să nu ignore măsurile de precauție: „Stați acasă! Stați acasă!”, strigă ea.

„Nu aș fi vrut să fac asta niciodată, dar mi-au cerut mulți oameni să scriu, să vorbesc, să încerc să explic ce înseamnă să fii în carantină și ce înseamnă să pierzi o persoană dragă în puțin timp, să n-o mai vezi niciodată.

(...) Care este experiența mea? Este dramatică, la fel ca cea pe care o trăiesc toți. (...) Se întâmplă ca tatăl tău, la ora 10:00 seara, te sună și îți spune „Sunt bine, sunt acasă. Cum mi-ai spus tu, nu ies din casă de opt zile. Nu am febră, merg să mă culc". Se întâmplă ca la 2:00 noaptea te sună mama ta și îți spune „Vino repede, că tata se simte rău!".

Se întâmplă că ambulanța ajunge și stă la telefon pentru a înțelege unde să-l ducă pe tatăl tău. Pe care tu apoi nu-l mai vezi. Pe care tu nu-l mai poți saluta, nu-l mai poți auzi, nu-l mai poți îmbrăca, nu-i mai poți fi aproape.

Eu sunt un operator sanitar, am lucrat mulți ani și am făcut o teză despre însoțirea muribunzilor. Nu am putut nici măcar să-l însoțesc pe tatăl meu. A fost luat de lângă mine și mi-a fost înapoiat sigilat. Nu am putut nici măcar să-l vedem, pentru că eu și mama suntem în carantină.

Oameni buni, stați acasă!", spune femeia.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel