„O imagine ca asta nu este demnă de o țară civilizată precum Italia”. Fotografia din prima zi de școală care a stârnit revoltă (FOTO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
elevi_in_banci
elevi_in_banci

Giovanni Toti, guvernatorul regiunii Liguria, Italia, denunță public modul inacceptabil în care a început anul școlar pentru mai mulți elevi din Genova.

„Dragă Azzolina, aceștia sunt elevii dintr-o clasă din Genova care scriu în genunchi pentru că nu au băncile pe care le-ați promis. Și nu ar fi unicii, din nefericire! Copiii noștri, învățătoarele și familiile nu merită acest tratament, mai ales după sacrificiile făcute în aceste luni în care aveați și o datorie morală de a lucra pentru a evita aceste neplăceri.

Eu găsesc asta inacceptabil și scriu deja o scrisoare către Direcția Școlară pentru a interveni imediat. O imagine ca aceasta nu este demnă de o țară civilizată precum Italia”, a scris guvernatorul pe pagina de Facebook.

Imaginea a fost trimisă părinților de către un profesor care a dorit să le arate acestora capacitatea micuților de a se adapta. Unii părinți au trimis imediat imaginea către diferite ziare, potrivit tgcom24.mediaset.it.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel