O femeie și fiul ei au tăiat înainte să moară 20.000 de euro în bancnote. Nu au vrut să lase nimic moștenitorilor

Alexandra Curtache |
Data publicării:
O femeie și fiul ei au tăiat înainte să moară 20 de mii de euro în bancnote: nu au vrut să lase nimic moștenitorilor
O femeie și fiul ei au tăiat înainte să moară 20 de mii de euro în bancnote: nu au vrut să lase nimic moștenitorilor

O femeie în vârstă de 87 de ani și fiul său în vârstă de 60 de ani din Teolo, provincia Padova, au decis să-și pună capăt vieții. Înainte de a comite gestul tragic au distrus o sumă considerabilă de bani.

Femeia și fiul său, identificați ca fiind Rosa Della Valle și Paolo Rampon, au fost descoperiți morți în locuința lor, unde, se pare, au utilizat gazul provenit de la o sobă pentru a se sinucide.

Tragedia a fost descoperită miercuri dimineața, în jurul orei 9.45, când tehnicienii de la gaze, pompierii și carabinierii au fost alertați de vecini care au auzit o explozie și au simțit mirosul puternic de gaz. La sosirea autorităților, au găsit ușile și ferestrele închise, iar în interior, corpurile neînsuflețite ale mamei și fiului.

Au distrus o sumă impresionantă de bani înainte să moară

 

Un aspect cu adevărat tulburător al acestei tragedii este descoperirea a 20.000 de euro tăiați în bancnote. Se pare că cei doi au decis să-și distrugă averea înainte de a pune capăt propriilor vieți, făcând-o practic inutilă pentru orice moștenitor. Această acțiune extremă ridică numeroase întrebări cu privire la motivele care au condus la această decizie șocantă.

Vecinii și membrii familiei au dezvăluit că Rosa și Paolo se izolaseră complet, evitând contactul cu oricine din jurul lor. Această alegere extremă ar putea să ofere o explicație parțială cu privire la motivul pentru care au ales să distrugă moștenirea lor financiară înainte de a-și lua viața.

Autoritățile locale au demarat o anchetă pentru a clarifica circumstanțele exacte ale tragediei și pentru a determina dacă există eventuale motive sau conflicte care au condus la acest act dramatic. Comunitatea locală rămâne profund marcată de evenimentele tragice care au avut loc în mijlocul lor, iar autoritățile oferă sprijin pentru cei afectați de această pierdere de neînțeles.

 

----------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG  

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel