O femeie a dezvăluit secretul ei de răzbunare atunci când oamenii își înclină scaunele la maxim în avion. Vei muri de râs

Alexandra Curtache |
Data publicării:
O femeie a dezvăluit secretul ei de răzbunare atunci când oamenii își înclină scaunele la maxim în avion. Vei muri de râs / Foto: Unsplash
O femeie a dezvăluit secretul ei de răzbunare atunci când oamenii își înclină scaunele la maxim în avion. Vei muri de râs / Foto: Unsplash

O femeie a dezvăluit modul genial în care se răzbună pe pasageri atunci când aceștia își înclină complet scaunele în timpul zborului. Toți știm cât de inconfortabil este și probabil toți vrem să aflăm cum putem scăpa din situația asta. Citește mai departe pentru a afla.

New York Post a relatat că, în timpul unui segment din cadrul emisiunii radio Fitzy & Wippa, o australiancă indignată a sunat pentru a-și exprima nemulțumirile cu privire la condițiile rele din avion.

Fiona a împărtășit că cei care își înclină complet scaunele sunt "nechibzuiți" și nu se gândesc deloc la faptul că deja este un loc foarte mic în care îți poți ține picioarele.

 

Cum să scapi de înghesuiala din avion

 

Cu toate acestea, ea a dezvăluit un secret foarte important. Femeia a spus că, atunci când cineva își înclină complet scaunul, ea întoarce imediat ventilatorul de aer condiționat la maximum în direcția lor.

Fiona le-a spus gazdelor australiene de la radio: "Când zbori cu avionul la clasa economică, iar persoana din fața ta este foarte nepăsătoare și își înclină scaunul până la capăt... . Știți gurile de aer condiționat din partea de sus? Le poți roti în jurul tău. Ei bine, eu o învârt chiar în fața lor și o pornesc la maxim."

 

@fitzyandwippa Would you dare do this? ???? #fitzyandwippa #travelhack #airplanehack #traveller ♬ original sound - Fitzy & Wippa

 

Imaginile cu interviul au devenit virale pe TikTok, adunând aproape un milion de vizualizări.

Clipul a făcut ca secțiunea de comentarii să o ia razna. Cele mai multe persoane au fost de acord cu ea și s-au bucurat de noul truc învățat pentru următorul zbor.

 

Trucul a devenit instant viral, iar oamenii au venit in comentarii cu și mai multe idei

 

O persoană a scris: "Oooh dublu A/C. PERFECT!".

Altul a spus: „Eu le țin scaunul ca să creadă că nu se poată înclina și ei asta e tot ce merge."

O a treia persoană a comentat: "Noua mea mișcare".

Cu toate acestea, au existat, însă și persoane care au condamnat-o pe femeie: "Scuzați-mă, dar cine nu-și înclină scaunul când zboară, eu o fac imediat ce decolez, voi fi confortabil și cu aer condiționat fără probleme, lol."

O altă persoană a împărtășit: "Dacă ambele persoane se înclină, distanța dintre ele rămâne exact aceeași. în plus, se înclină doar 5 cm!"

În timp ce o a treia persoană a scris: "Niciodată nu voi înțelege cum de este lipsit de considerație... caracteristica este acolo pentru un motiv. Nu-mi pasă niciodată când persoana din fața mea o face.", conform Ladbible.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel