O BADANTĂ moldoveancă a ESCROCAT de 50 000 euro un bătrân italian. Femeia nu poate fi TRASĂ la răspundere

Narcis Popa |
Data publicării:

Un bătrân italian de 90 de ani a apelat la ajutorul poliției și a povestit oamenilor legii că ar fi fost escrocat cu 50 000 de euro de badanta care trebuia să aibă grijă de el. 

Totul s-a petrecut în zona Padova. Cei 50 000 de euro ar fi fost obținuți de-a lungul a opt ani, atât cât a lucrat badanta la el. 

Povestea a început în 2011, atunci când femeia din Moldova, care acum are 62 de ani s-a prezentat acasă la bătrânul din Padova pentru a se angaja. Ea a zis că poate avea grijă de el sau îi poate face curățenie în casă.

Bătrânul, la acea vreme în vârstă de 82 de ani a refuzat deși avea soția în spital. Cu toate acestea i-a salvat numărul în telefon. Câteva luni mai târziu, când i-a morit soția a sunat-o pe femeie și i-a zis că o angajează. Acesta a povestit că imediat femeia a început să-i ceară bani sub diverse pretexte: inițial că fiul ei din Moldova avea o datorie la cămătari, apoi că fiica ei are nevoie de medicamente, apoi să-și cumpere o mașină și chiar să-i plătească chiria fiicei.

Bătrânul a povestit că totul a început cu sume mici, de 100, 150 de euro, care apoi au continuat să fie din ce în ce mai mari. În ultimii ani a început să-i dea chiar și 10 000 euro cash. 

Oamenii legii au identificat-o pe femeie și au pornit acum o anchetă pentru a vedea dacă cele povestite de bărbat se adeveresc. Mai mult decât atât, femeia nu poate fi trasă la răspundere dacă bărbatul i-a dat banii de bunăvoie. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel