Nunta verișoarei Simonei Halep întreruptă de poliţişti. La petrecere participau 200 de persoane

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
nunta_halep
nunta_halep

Susținuți de jandarmi, polițiștii au luat cu asalt terasa unui restaurant din municipiul Constanța. Oamenii legii au fost sesizați că se încalcă legile din starea de alertă. La eveniment participau 200 de persoane.

 

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, la faţa locului s-au deplasat 28 de poliţişti. În urma acțiunii, la nuntă au mai rămas doar 50 de persoane cât prevede legea. Ear vorba despre petrecerea de nuntă a verișoarei celebrei Simona Halep.

„Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța s-au autosesizat în urma unui apel la 112, efectuat în jurul orei 20.00, cu privire la un eveniment festiv preconizat a avea loc la un restaurant din municipiul Constanța.

Astfel, la fața locului s-au deplasat 28 de polițiști de ordine publică, investigarea criminalității economice, criminalistică și rutiera pentru efectuarea primelor verificări. S-a constantat faptul că operatorul economic nu respectă măsurile de diminuare a impactului riscurilor prevăzute de Legea 55/2020, prin faptul că pe terasa localului respectiv mesele nu erau poziționate cu respectarea distanței de 2 metri, iar numărul invitaților depășea 50 de persoane. Totodată, reprezentanți din cadrul Direcției de Sănătate Publică și inspectori de la Protecția Consumatorului fac verificări de specialitate în ceea ce privește respectarea normelor privind prevenirea răspândirii virusului Covid-19 .

În cauză, a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, conform art. 352 din Codul Penal”, au transmis reprezentanţii IPJ.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel