Nu arunca niciodată resturile de săpun. Le poți recicla, iar întreaga familie va aprecia. Ai nevoie de o picătură de loțiune de corp

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Nu arunca niciodată resturile de săpun. Le poți recicla, iar întreaga familie va aprecia. Ai nevoie de o picătură de loțiune de corp
Nu arunca niciodată resturile de săpun. Le poți recicla, iar întreaga familie va aprecia. Ai nevoie de o picătură de loțiune de corp

Resturile de săpun solid rămase nu ar trebui aruncate, deoarece acestea pot fi reciclate. Din ele se pot crea noi săpunuri pe care întreaga familie le va aprecia.

Valorificarea resturilor de săpun este un proces foarte ușor care îți va permite să creezi cu ușurință un nou baton de săpun.  În primul rând, va trebui să aduni toate bucățile de săpun rămase în timp și să le pui într-un borcan de sticlă.  Apoi, adaugă în borcan orice cremă care îți place.

 

Trucul cu "perna din bagaje". Iată cum să transporți bagaje suplimentare în avion fără a plăti taxe - VIDEO VIRAL

 

De exemplu, poți utiliza un produs hidratant, precum loțiunea pentru corp. Nu trebuie să adăugi o cantitate mare, un strop este suficient. În continuare, pune borcanul cu săpun și loțiune hidratantă pe baie de apă fierbinte. Nu uita, nu ar trebui să acoperi complet borcanul în timp ce săpunul se topește.

 

Trucuri geniale pentru a face mobila de bucătărie să arate ca nouă! Ingredientele minune pe care cu siguranță le ai deja în casă!

 

Va trebui să amesteci conținutul constant pentru a combina toate săpunurile și a elimina bucățile solide. Apoi, alege o matriță de silicon, cu forma și dimensiunea dorită. Cu foarte mare atenție, toarnă săpunul topit în matriță.  Nu atinge lichidul fierbinte și folosește mănuși termorezistente. În cele din urmă, așteaptă câteva ore pentru ca săpunul să se răcească. Vei obține un nou baton de săpun în culorile și aromele preferate.

 

Cum să obții săpun lichid în casă

 

De asemenea, din resturile de spun se poate face săpun lichid pentru mâini sau gel de duș.  Pentru a face acest lucru, dă prin răzătoare batonul de săpun și transformă-l în pudră. Apoi, este important să-l cântărești. Pentru 40 de grame de săpun solid, vei avea nevoie de 4 căni de apă, scrie dozadesanatate.ro.

 

Cum să obții oglinzi perfecte și strălucitoare. Trucurile geniale cu amoniac sau cartof care le vor face să fie impecabile

 

Apa se pune la fiert, iar când începe să clocotească, adăugă săpunul răzuit și lasă focul mic. Săpunul trebuie să se topească și să se amestece cu apa fără să rămână cocoloașe. Când săpunul s-a dizolvat complet, lasă-l să se răcească. În timp ce se răcește, vei observa că se va îngroșa și se va transforma într-un fel de jeleu. Când este complet rece, toarnă-l în orice flacon sau distribuitor cu pompiță dorești. Înainte de a închide recipientul, trebuie să amesteci săpunul cu o lingură.  În cele din urmă, poți închide recipientul și poți folosi produsul obținut ca săpun lichid pentru mâini sau gel de duș.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel