Procurorul Germaniei, în fața Europei: Sunt MÂNDRU că sunt pe aceeași listă cu Laura Codruța Kovesi. O admir pentru curaj

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Au început audierile în Parlamentul European pentru desemnarea procurorului șef european. Candidatul Germaniei a spus în fața Europei că este mândru că o are ca și contracandidat pe Laura Codruța Kovesi. 

"Sunt de-a dreptul onorat și mândru că sunt pe aceeași listă cu Laura Codruța Kovesi, că am un asemenea contracandidat. O admir pentru curajul ei. Cred că trebuie să spunem foarte clar acum măcar în ceea ce îi privește pe ceilalți doi candidați. Mă simt onorat că sunt alături de ei și că-mi prezint astfel candidatura," a spus Andreas Ritter în urmă cu scurt timp.

Reamintim că ieri s-a vehiculat ideea că Franța și Germania ar putea să-și retragă candidații pentru a-i face loc Laurei Codruței Kovesi pentru ocuparea funcției de procuror șef european. Declarația candidatului german arată însă susținerea formidabilă pe care Europa o are pentru Laura Codruța Koves în acest moment. 

Laura Codruța Kovesi este audiată a treia. 

Rămâneți pe Stiridiaspora.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel