Noua versiune de McDonald's din Rusia își dezvăluie logo-ul

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Noua versiune de McDonald's din Rusia își dezvăluie logo-ul / Foto: Captură video youtube
Noua versiune de McDonald's din Rusia își dezvăluie logo-ul / Foto: Captură video youtube

Lanțul rusesc de fast-food care a ]nlocuit McDonald's în această țară și-a dezvăluit noul logo, în timp ce se pregătește să își redeschidă restaurantele începând de duminică.

Noul branding prezintă un cerc și două linii, despre care se spune că reprezintă un burger și doi cartofi prăjiți. Compania nu a dezvăluit încă numele lanțului, deși se pare că au fost luate în considerare mai multe opțiuni, transmite BBC.

 

Noua versiune de McDonald's din Rusia își dezvăluie logo-ul

 

Acest lucru vine în contextul în care lanțul rusesc este programat să redeschidă 15 restaurante în acest weekend, potrivit agenției de știri rusești de stat TASS, care a citat Sistema PBO, firma care gestionează afacerea deținută anterior de McDonald's.

"Fundalul verde al logo-ului simbolizează calitatea produselor și a serviciilor cu care sunt obișnuiți oaspeții noștri", a declarat pentru TASS un purtător de cuvânt al Sistema PBO. Poze AICI.

Potrivit ziarului Izvestia, Sistema PBO a înaintat opt nume potențiale pentru noul lanț către Rospatent, care este agenția guvernamentală rusă responsabilă cu proprietatea intelectuală.

Printre numele care se pare că sunt luate în considerare se numără "Tot Samyi", care se traduce prin "același" și "Svobodnaya Kassa", care înseamnă "casa de marcat disponibilă".

McDonald's, Sistema PBO și Rospatent nu au răspuns imediat la solicitările de comentarii ale BBC.

McDonald's a găsit un cumpărător rus care va schimba brandul restaurantelor

 

În luna mai, McDonald's a declarat că se va retrage din Rusia din cauza războiului 

 

McDonald's și-a întrerupt temporar activitatea în Rusia în martie, la mai puțin de două săptămâni după ce țara a invadat Ucraina. Luna trecută, a anunțat că va părăsi Rusia din cauza "crizei umanitare" și a "mediului operațional imprevizibil" cauzate de război.

Aceasta a declarat că Alexander Govor, care a operat 25 de restaurante McDonald's în Siberia, va prelua restaurantele firmei.

În cadrul acordului, McDonald's a declarat că își va păstra marca comercială în Rusia. De asemenea, are o opțiune de răscumpărare a restaurantelor sale în termen de 15 ani.

Înainte de a anunța că părăsește Rusia, McDonald's a operat în această țară timp de peste 30 de ani.

McDonald's va părăsi definitiv Rusia după 30 de ani de activitate: „Big Mac-urile sunt doar începutul”

Gigantul fast-food a deschis primul său restaurant rusesc la Moscova în ianuarie 1990. Acesta a fost considerat un moment cheie în deschiderea economiei Uniunii Sovietice, în contextul în care Războiul Rece se apropia de sfârșit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel