Norica Nicolai: „ALDE ar trebui să voteze Guvernul Cîțu”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Norica Nicolai
Norica Nicolai

Președintele Consiliului Național ALDE, Norica Nicolai, a declarat, astăzi, că parlamentarii formațiunii politice din care face parte ar trebui să voteze Guvernul Cîțu, pentru că România are nevoie de stabilitate, în contextul intern și internațional actual.

„Parlamentarii ALDE ar trebui să voteze Guvernul Cîțu", a declarat la RFI președintele Consiliului Național al formațiunii, Norica Nicolai.

Aceasta a precizat că vorbește în nume personal, însă este de părere că România are nevoie de stabilitate, în contextul actual intern și internațional.

„Din punctul meu de vedere, chiar dacă partidul nu a dorit să voteze, eu cred că trebuie să privim această situație într-o conjunctură mult mai amplă și internă și internațională și să dăm o șansă acestui Guvern, în sensul că dăm o șansă stabilității țării, crizele fiind imprevizibile, cea cu privire la coronavirus, nu știm cum vor evolua cazurile, dacă vom fi confruntați cu o situație mult mai gravă, migrația este iarăși un subiect pe care nu trebuie să-l ignorăm, situația economică, nu numai în România, ci și în Europa nu este una încurajatoare. Ca atare, cred că dincolo de simpatie și antipatie, eu personal aș încuraja partidul să voteze învestirea Guvernului Cîțu", afirmă președintele Consiliului Național ALDE.

 

Norica Nicolai: „Nominalizarea lui Cîțu, controversată”

 

Cu toate acestea, Nicolai crede că ceea ce se întâmplă face parte dintr-un „scenariu prestabilit".

„Părerea mea este că ceea ce se întâmplă face parte dintr-un scenariu prestabilit. Nominalizarea domnului Cîțu care este destul de controversată, cel puțin din punctul de vedere al Parlamentului, am văzut moțiuni îndreptate împotriva domniei sale, avize negative la comisie, deci este o persoană care nu trezește foarte multă simpatie", a spus Norica Nicolai.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel