Nora Dincă, revoltată: Mergi la pușcărie! Punct

Narcis Popa |
Data publicării:

Nora Dincă este revoltată după episodul din zona showbizului din România, în care Daniela Crudu a fost desfigurată de iubit, pe motiv că îi cheltuise banii cât a fost plecat în străinătate. 

Jurnalista spune că în momentul în care lovești fără să fii în legitimă apărare ar trebui să mergi la pușcărie. 

"Pe mine să mă iertați că nu sunt suficient de "destupată" cât să înțeleg de ce o femeie pe picioarele ei, persoană publică -deci nu vreo amărâtă cu trei clase și trei copii de gât, fără acoperiș deasupra capului, complet dependentă de hăndrălăul care o joacă în picioare și lipsită de orice șansă de apărare- nu face plângere când hăndrălăul îi rupe oasele și o desfigurează de o bagă în spital.
Ba mai mult, sunt atât de ignorantă, că o consider fie sinucigașă -și-atunci cine suntem noi să judecăm dreptul unui om de a-și dori să moară?- fie complicele agresorului care pe viitor va mai băga și pe altele în spital, sau în mormânt -perspectivă din care cred cu tărie că TOATE cazurile de agresiune fizică trebuie judecate automat, necondiționat de nicio circumstanță -de plângerea victimei, de zilele de spitalizare, de "l-a iertat", de nimic.
Ai lovit voit, conștient, din orice alt motiv decât legitima apărare, mergi la pușcărie. Punct," este mesajul Norei Dincă.

Reamintim că iubitul croat al Danielei Crudu a bătut-o până i-a rupt nasul și i-a scrântit și glezna. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel