Nora Dincă, prima reacție după ce Realitatea TV si-a pierdut licența

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Nora Dincă spune că se aștepta să vină și ziua în care Realitatea TV își va pierde licența. Ea a revenit cu precizări suplimentare în privința interpretării mesajului ei ca fiind unul de demisie. 

“Știam că va veni și ziua asta. Cu toată obida irosirilor personale, am iubit acest loc, am crezut mereu în el. Obișnuiam să spun că voi stinge lumina. În ultima vreme, m-am temut să nu ajungă complet incompatibilă cu tot ceea ce sunt și să trebuiască să o părăsesc – mă strepezesc finalurile care nu lasă loc de nicio poezie. Am scăpat de grija asta. Mâine nu voi fi acolo, să sting lumina și să închei frumos poezia, pentru că sunt țintuită la pat. Dar o lumină se va stinge mâine în mine, indiferent ce va urma – Realitatea TV a fost de atâtea ori pasărea Phoenix, mi-e greu să cred că totul se termină aici și așa”, este mesajul Norei Dincă.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a discutat în şedinţa de marţi cererea de prelungire a valabilității licenței audiovizuale Realitatea TV, votul membrilor autorităţii audiovizuale stabilind că legea nu permite continuarea activităţii postului.

Potrivit documentelor depuse de Realitatea Media la dosarul de la CNA, compania înregistra restanţe fiscale de peste 10 milioane de lei iar planul de reorganizare al societăţii era infirmat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel