Nora Dincă: „Lighioanelor psihopate!”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Jurnalista Nora Dincă reacționează dur după ce în spațiul public a apărut informația potrivit căreia o persoană a împușcat un câine, ieri, în Pasul Prislop, la 5 kilometri de localitatea Borșa.

„A RECOLTAT LEGAL UN CÂINE HOINAR"???
De pe șosea???

Câini hoinari și hăituiți să fiți in toate viețile viitoare, de-or exista, iar de nu, ca ei să trăiți tot restul zilelor din viața aceasta, lighioanelor psihopate, care ați dat asemenea legi și care împușcați câini la adăpostul lor!”, a scris Nora Dincă pe pagina de Facebook.

Bărbatul care a împușcat câinele este acum cercetat pentru uz de armă fără drept și uciderea animalelor.

„Urmare a verificărilor efectuate de politiștii maramureșeni, cu privire la bărbatul de 69 de ani, care în cursul acestei zile ar fi împușcat un câine în Pasul Prislop, vă informăm că, din cercetarea preliminară au rezultat suspiciuni rezonabile, referitoare la comiterea infracțiunilor de uz de armă letală sau interzisă, fără drept, prevăzută și pedepsită de art. 343 alin. 1 Cod Penal și uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, prevăzută și pedepsită de art. 25 alin.1 lit. a din Legea nr.205/2004, cu aplicarea art. 38 alin.1 Cod Penal.

Cercetările continuă în această cauză, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus.

Multumim cetățenilor care au semnalat acest caz si au sprijinit polițiștii în clarificarea situației de fapt”, se arată în comunicatul IPJ Maramureș.

 

„Un Logan roșu oprit care a împușcat mortal o cățelușă pe șosea”

 

„Doi voluntari ai asociației noastre au fost martorii unor scene îngrozitoare alături de fiul lor de doar 6 ani, care este încă în stare de șoc. Se aflau la aproximativ 5 km de Borșa (MM) și într-o curba au văzut un Logan roșu oprit care a împușcat mortal o cățelușă pe șosea (pe un drum public, nu în pădure!). Voluntarii noștri au sunat imediat la 112, însă făptașul a luat cadavrul și a plecat!", au scris pe Facebook reprezentanții asociației Anima Pro Terra.

(w670)

Daniel Vereș, reprezentant al Asociației Anima Pro Terra, care a fost martor al acestui incident, a povestit la Digi24 că, în timp ce se afla pe drumul spre Borșa, a auzit o împușcătură.

„M-am speriat, și eu, și copilul. Am oprit instant. Am văzut cățelul care era întins pe jos. Și acum, când mă gândesc, sunt un pic șocat", a spus el.

„Cred că dacă mergeam mai tare cu 3 - 4 km pe oră putea să ne nimerească și pe noi. A fost o fracțiune de secundă", a adăugat el.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel