Noi descoperiri în „Casa Groazei” din Caracal. Gheorghe Dincă a construit un adevărat labirint al morții

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Ancheta continuă, astăzi, în Caracal, la casa lui Gheorghe Dincă, după ce acesta a spus că le-ar fi ucis pe adolescentele Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, pe care inițial le-ar fi luat la ocazie, apoi le-ar fi sechestrat la locuința din Caracal.

În timpul cercetărilor la casa lui Gheorghe Dincă au fost descoperite încăperi subterane, butoaie zidite și belciuge fixate în pereți. La parter, există un hol lung şi cinci camere, în care sunt depozitate gunoaie, haine şi fier vechi. În spatele casei, mai este un corp de clădire folosit ca service auto. Acesta este fomat din două garaje şi trei mici încăperi.

Într-unul dintre garaje, sub rampa pentru maşini, principalul suspect construise o cameră subterană. În încăperea în formă pătrată se intra printr-o gaură din podeaua garajului. Se cobora în pantă. În față e un butoi zidit, despre care, la prima vedere, anchetatorii au luat în calcul varianta că ar putea fi o toaletă.

În dreapta e un postament din ciment, pe care sunt două belciuge. Întrebuințarea lor e necunoscută, deocamdată. Polițiștii încearcă să afle dacă belciugele au legătură cu investigația sau dacă aveau o altă întrebuințare. Mai multe variante sunt luate în calcul. Nu e exclusă nici ipoteza de a fi folosite la antrenament, mai ales că, în tinerețe, Gheorghe Dincă a fost boxer.

De asemenea, Dincă primește mâncare și stă relaxat, întins pe jos, la umbră, potrivit imaginilor obținute în exclusivitate de Observator.

Operațiunile de căutare se pot întinde și pe o perioadă de două luni.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel