Noapte de amor în mașină în timpul furtunii: Amendă de 10.000 de euro pentru un cuplu

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Noapte de amor în mașină în timpul furtunii: Amendă de 10.000 de euro pentru un cuplu  / Foto: Unsplash
Noapte de amor în mașină în timpul furtunii: Amendă de 10.000 de euro pentru un cuplu / Foto: Unsplash

Noaptea de amor în mașină, petrecută în mijlocul unei furtuni, a adus un cuplu din Florența o amendă severă în valoare de 10.000 de euro. Ceea ce trebuia să fie o escapadă romantică s-a transformat într-o experiență costisitoare, în urma acțiunilor celor doi tineri.

Protagoniștii acestui incident sunt o femeie de 23 de ani din Viterbo și un tânăr de 21 de ani din Livorno. Scena a avut loc chiar în centrul orașului, în apropierea birourilor poliției din Via Zara, în timpul unei furtuni violente care a adus în mod neașteptat forțele de ordine în mijlocul unei povești de dragoste neobișnuite.

În timp ce ploaia torențială și fulgerele iluminau cerul, iar tunetele răsunau în jurul lor, cuplul a decis să-și transforme mașina într-un refugiu temporar pentru dragostea lor. Cu toate că nimeni nu ar fi putut prezice o astfel de întorsătură a evenimentelor, patrula de poliție a observat mașina parcând pe Via Bonifacio Lupi în jurul orei 2 dimineața.

Curioși în legătură cu prezența unei mașini într-o noapte atât de agitată, agenții poliției au descoperit cuplul într-o stare de expunere indecentă și beție.

 

Amendă de 10.000 de euro pentru cuplu

 

Această situație inedită a atras atenția și a stârnit controverse în Florența. Desigur, romantismul în mijlocul unei furtuni are o aură de poveste, dar cu legea privind expunerea indecentă și comportamentul public neadecvat în vigoare, acțiunile tinerilor nu au fost iertate de autorități. Așadar, în loc de amintiri romantice, ei au acum o amendă semnificativă de plătit.

Deși mulți ar putea argumenta că sancțiunea este prea aspră pentru ceea ce ar putea fi perceput ca un act de pasiune spontană, legea în Florența este clară cu privire la astfel de infracțiuni. Nu numai că expunerea indecentă este ilegală, dar și beția în public este interzisă și pedepsită în mod corespunzător.

Amenda de 10.000 de euro pare să fi fost aplicată cu o seriozitate specifică, iar această experiență va servi drept lecție atât pentru cei doi tineri cât și pentru alții care ar putea fi tentați să se angajeze în astfel de activități neconvenționale în viitor. În orice caz, acest incident cu noaptea de amor în mașină, în timpul unei furtuni, rămâne un subiect de discuție în orașul Florența.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel