Ninge în România: polei și circulație blocată de zăpadă, la o zi distanță de temperaturi de peste 20 de grade 

Narcis Popa |
Data publicării:

A nins luni dimineața în mai multe regiuni din România. 

La doar o zi distanță după ce în România au fost înregistrate temperaturi extrem de mari pentru luna martie, de peste 20 de grade Celsius, în mai multe regiuni din țară a nins abundent. Există drumuri blocate de zăpadă, iar pe altele s-a depus un strat consistent de polei.

Cel mai afectat pare a fi județul Brașov: acolo a nins în zona Predeal-Râșnov-Bran-Moieciu, dar și în zona stațiunii Poiana Brașov. Autoritățile au restricționat accesul pentru TIR-uri și autoutilitare cu masa mai mare de 3.5 tone în aceste zone.

"Circulația rutieră este restricționată pentru autovehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone pe DN 73A, între Predeal și Râșnov! Din cauza viscolului, poleiului și a arborilor căzuți, CNAIR și Poliția Rutieră au luat decizia restricționării circulației de DN73A, între Predeal și Râșnov, km 0+000 – km 19+910, pentru autovehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone.Se estimează ridicarea restricțiilor de tonaj în jurul orei 12:00.Rugăm participanții la trafic să circule cu atenție și să respecte restricțiile impuse pe sectoarele de drumuri naționale și autostrăzi, acolo unde este cazul!" anunță CNAIR. 

Sâmbătă și duminică, în multe orașe din România au fost temperaturi situate în jurul a 15 grade Celsius, iar în București a fost atinsă și o maximă de 21 de grade Celsius, pentru ca la scurt timp, temperaturile să scadă foarte mult. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel