Nicușor Dan acuză PSD că vrea să blocheze transportul comun în Capitală: "ANPC e noua bâtă a PSD în București"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor „e noua bâtă a PSD în București”, acuză, luni, Nicușor Dan: „Încearcă în zilele acestea ceea ce n-a reușit sindicatul politic acum câteva luni, să blocheze definitiv transportul în comun din Capitală". 

"ANPC e noua bâtă a PSD în București. Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor încearcă în zilele acestea ceea ce n-a reușit sindicatul politic acum câteva luni, să blocheze definitiv transportul în comun din Capitală. ANPC a devenit acum extrem de brutală, la ordin politic, și asta se vede cu ochiul liber: închide locuri de joacă în parcuri, amenință cu închiderea de spitale și pune în dificultate transportul public prin scoaterea din circulație a mai multor troleibuze și tramvaie”, scrie pe Facebook Nicușor Dan.

El admite că „nu e totul perfect”, dar acuză fosta administrație.

„E adevărat: nu e totul perfect în București, sunt probleme nerezolvate de 30 de ani și unele adâncite de regimul Firea, timp de patru ani. Dar serviciile publice nu pot fi blocate doar pentru că nu sunt oferite la standarde de excelență. Nu punem lacătul pe București, doar pentru că vrea PSD să se răzbune pe cei care nu i-au votat. Mi-aș dori să existe suficienți bani la primărie ca să avem cele mai noi dotări pentru toată gama de servicii furnizate, dar asta nu e posibil deocamdată. Ce mai urmează să mai facă ANPC? Să oprească furnizarea apei calde, pentru că sunt avarii pe rețea? Asta vor Gabriela Firea și prietenii ei de la ANPC? Probabil că bucureștenii se pot aștepta și la așa ceva de la subordonații plini de zel ai „Doamnei”. Sunt curios dacă sunt tot atât de „necruțători” cu primăriile sectoarelor 3, 4 sau 5”, conchide primarul general al Capitalei.

Inspectorii ANPC au retras, luni, din circulație, temporar, 80 de autobuze STB.

Firea: Noul București este un oraș părăsit

Prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea afirmă, luni, că „Noul București este un oraș părăsit. Primarul general este inexistent, iar serviciile publice sunt la pământ”: „Activistul s-a transformat”.

„Noul București este un oraș părăsit. Primarul general este inexistent, iar serviciile publice sunt la pământ. Mizerie, trafic infernal, parcuri degradate și, mai nou, câini fără stăpâni pe străzi. Și, totuși, cu ce se ocupă Nicușor Dan în timp ce Capitala se degradează? La începutul anului, Nicușor Dan ne-a anunțat zero investiții în acest an! S-a ținut de cuvânt, iar conturile primăriei sunt blocate, din nou, de afaceristul Constanda. În 2020, Echipa Firea a propus o soluție, dar s-au opus USR și PNL, fix susținătorii lui Nicușor Dan. Să îi vedem cum se descurcă acum, chiar dacă tot de la PSD cer soluții”, scrie pe Facebook Gabriela Firea.

Ea afirmă că, „din birou, Nicușor Dan pare că nu vede realitatea”.

„Este suficient cât suferă, zilnic, oamenii din acest oraș. De un an o călătorie cu transportul în comun costă de trei ori mai mult. S-au promis servicii mai bune și ce se oferă? Vineri au lipsit din oraș aproape 500 de vehicule, o treime din parcul auto. Din cauza asta oamenii așteaptă mai mult în stații și stau înghesuiți în cele care vin deja pline. Anul trecut, erau scoase pe traseu aproape 1.900 de autobuze, troleibuze și tramvaie. Vineri, în București au circulat doar 1.400. Unde sunt restul? Stau pe butuci în garaje, fără piese de schimb sau anvelope. Din birou, Nicușor Dan pare că nu vede realitatea. Va privi, însă, la festivalurile pe care le-a aprobat în Grădina Cișmigiu. Da, ați citit bine, fix genul de evenimente pe care dacă le aproba Firea erau nocive. Dubla măsură a fost dusă la rang de artă de către primarul general. Activistul s-a transformat”, adaugă Firea, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel