Niculae Bădălău, SFAT pentru ministrul propus la Economie: "CĂPUŞAŢI în continuare!"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Niculae Bădălău a avut o reacţie neaşteptată în cadrul comisiei de specialitate unde era audiat ministrul propus de PNL pentru portofoliul Economiei.

Ministrul demis al Economiei a răspunsla declaraţiile lui Virgil Popescu, propunerea PNL, privind listarea companiei Hidroelectrica pe bursă

"Ceea ce m-a şocat domnul minsitru, ţinând cont de perioada când Hidroelectrica era căpuşată şi era în faliment, am reuşit, cu colegii mei, să o scoatem la lumină.

În momentul ăsta produce o energie curată şi ieftină. Şi dvs. nu mai vreţi să o căpuşaţi şi o vindeţi cu totul, ceea ce mi se pare extrem de ciudat. Aveţi client la Hidroelectrica? 

Ea trebuie să rămână la statul român. De ce ţineţi să o listaţi, să o vindeţi?Acţionariatul la Hidroelectrica e 20% statul român şi 80% Fondul Proprietatea. Căpuşaţi-o în continuare, dacă aveţi program sau dacă aveţi prieteni", a fost declaraţia lui Niculae Bădălău, în cadrul comisiei de specialitate.

Deputatul PNL Virgil Popescu, propus ministru al Economiei, Energiei și al Mediului de Afaceri în noul Executiv, a primit aviz favorabil în comisiile reunite ale Parlamentului. Au fost 31 de voturi „pentru", șapte voturi „împotrivă" și nouă abțineri. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel