Nicolicea, după ULTIMA MIȘCARE a lui Dragnea din ÎNCHISOARE: „APELEAZĂ la toate POSIBILITĂȚILE ca să-și ANULEZE sentința”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Liviu Dragnea a formulat prin avocați, marți, la instanța supremă, recurs în casație, o altă cale de atac față de condamnarea de 3 ani și 6 luni în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Inițial, fostul lider PSD a depus, tot la ICCJ, și o contestație în anulare în același dosar.

Deputatul PSD Eugen Nicolicea susține faptul că fostul lider PSD va apela la toate mijloacele legale pentru a-și anula condamnarea.

„Liviu Dragnea și orice persoană aflată în această situație, apelează la absolut toate posibilitățile legale în așa fel încât să-și anuleze sentința. Vorbind la general, ele sunt în general obligatorii, înseamnă pentru toată lumea, pentru instanțe și pentru doamnul președinte și pentru parlamentari, pentru absolut toată lumea. 

Nu cred că magistrații pot să încalce decizii ale CCR. Abaterile disciplinare trebuie să le constate tot magistrații, iar abaterea disciplinară este constată de CSM pentru că este instanța care judecă abaterile disciplinare”, a spus Nicolicea, la Antena 3. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel