Nicolae Moga, despre CRIMA din Caracal: "Un caz CUTREMURĂTOR! Am cerut cât mai GRABNIC..."

Andreea Cosma |
Data publicării:

Ministrul Afacerilor Interne, Nicolae Moga, a afirmat vineri că a cerut un raport referitor la procedura urmată în cazul fetei dispărute la Caracal şi a precizat că dacă se dovedeşte că au fost întârzieri la intervenţie, cine este vinovat trebuie să plătească, indiferent că este de la Poliţie sau de la STS.

"Un caz cutremurător care sper să fie elucidat cât mai repede. Ancheta nu este încă finalizată şi nu vreau să dau verdicte. Este prematur să mă pronunţ acum cu privire la felul cum a fost gestionat apelul la 112 sau cum s-a făcut localizarea telefonului, dar evident toate aceste lucruri trebuie clarificate. (...) Aşa cum am spus, nu accept minciuni şi am cerut un raport cât mai grabnic referitor la procedura urmată", a declarat Nicolae Moga, potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Interne.

Citeşte şi: Minora din Caracal a sunat de TREI ORI la 112 înainte să fie UCISĂ! Cum explică STS că nu a putut localiza apelul

El spune că a solicitat conducerii Poliţiei Române să aloce toate resursele în acest caz pentru elucidarea cu celeritate a tuturor aspectelor.

"Deja, conducerea Poliţiei Române a trimis specialişti de la Institutul National de Criminalistică şi de la Secţia de Investigaţii Criminale la Caracal pentru a acorda sprijin poliţiştilor de acolo. Solicit Poliţiei Române să comunice permanent pe această situaţie", a arătat Moga.

Citeşte şi: TERIFIANT. RĂMĂŞIŢE UMANE găsite la domiciliul unui mecanic din Caracal, care lua fete la OCAZIE. Ultimul apel al unei minore de 15 ani, înainte să dispară fără urmă

Bărbatul suspectat de uciderea fetei de 15 ani la Caracal, dispărută în urmă cu câteva zile, a fost identificat vineri, se află în custodia Poliţiei şi este audiat, potrivit purtătorului de cuvânt al IGPR, Georgian Drăgan, la locuinţa lui fiind identificate, în urma unor percheziţii, rămăşiţe care par a fi de natură umană. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel