New York Times CRITICĂ GUVERNUL Dăncilă: E pe un traseu de COLIZIUNE cu Uniunea Europeană

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Jurnaliștii de la The New York Times critică guvernul Dăncilă într-un articol intitulat "România, luptând cu UE, se pregăteşte să o conducă într-un moment crucial".

Articolul este semnat de jurnalistul Kit Gillet, care recapitulează conflictele dintre Guvernul PSD-ALDE şi UE şi a acţiunilor puterii politice în domeniul justiţiei.

"Guvernul României este pe un traseu de coliziune cu Uniunea Europeană exact în momentul în care este planificat să preia un rol de conducere în organizaţie. (...) În acelaşi timp, guvernul de la Bucureşti continuă schimbările în sistemul de justiţie care au fost criticate vehement la Bruxelles, iar oficiali de rang înalt din ţară apără poziţia guvernului printr-un limbaj eurosceptic", se arată în articolul din ziarul american, relatează B1.

Autorul articolului nu uită nici de criticile aduse de preşedintele Comisiei Europene, sâmbătă, la adresa României, dar şi tensiunile dintre guvern şi preşedinte, condamnarea lui Liviu Dragnea, dar şi posibila adoptate a unei ordonanţe de amnistie şi graţiere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel