Nelu Tătaru, anunţ de ultimă oră: Se prelungește starea de alertă cu 30 de zile, din 15 octombrie

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
gov.ro
gov.ro

O ședință a Comitetului Național pentru Situații de Urgență a avut loc, marți seară, fiind așteptată instituirea unor noi restricții, precum limitarea nunților și botezurilor, după cum declara premierul Ludovic Orban. Ministrul Sănătății și secretarul de stat Raed Arafat susțin o declarație de presă la finalul ședinței, pentru a anunța noile măsuri.

 

Ministrul Sănătății și secretarul de stat Raed Arafat susțin o declarație de presă la finalul ședinței, pentru a anunța noile măsuri.

„Se prelungește starea de alertă cu 30 de zile, din 15 octombrie“, a declarat ministrul Nelu Tătaru. 

„Regulile rămân aceleaşi: purtarea măştii, utilizarea dezinfectantului, păstrarea distanţei fizice. Ţine doar de noi să gestionăm ceastă pandemie, care se tranşează în pre spital şi nu în spital. Țin să menționez trendul ascendent pe care ne aflăm. Creșterea de cazuri noi duce și la restricții. Depinde doar de noi să nu avem o creștere exponențială, cu creșteri în ATI și la UPU. Vom avea și modificări de adaptare a tratării cazurilor simptomatice, asimtomatice și pacienți cu comorbidități. Ține doar de noi să gestionăm această pendemie“, a mai spus ului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel