Negoiță, poveste de COȘMAR cu Dragnea: "Acum vă dau din casă. Așa proceda". Cum controla PSD

Narcis Popa |
Data publicării:

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță a vorbit despre modul în care a reușit să țină sub control PSD-ul și de ce îl ascultau baronii locali.  

Robert Negoiță a dat detalii de culise despre cum reușea de fiecare dată Liviu Dragnea să își adune susținători în jurul său. Conform celor povestite de primarul proaspăt suspendat din PSD, Dragnea îi amenința pe liderii PSD din teritoriu. 

"O să vă dau din casă acum. Vă zic o poveste interesantă, dar care explică modul în care Liviu Dragnea controla PSD-ul. În momentul în care președintele PSD Constanța, Felix Stroe a vrut să fie de partea lui Mihai Tudose, atunci când a izbucnit acel scandal, când era premier, Dragnea ce a făcut? Dragnea l-a sunat pe președintele Consiliului Județean Constanța și i-a ordonat să convoace imediat Consiliul de Administrație ca să-l dea jos pe Stroe de la Regia Județeană de Apă. Voi vă dați seama? Cum mai pot colabora acei doi oameni? Stroe s-a dus pe urmă la Dragnea și i-a pupat inelul și gata, Dragnea a sunat înapoi ca să nu-l mai dea jos. Așa proceda Dragnea," a spus Robert Negoiță la Digi 24. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel