Negoiță DESFIINȚEAZĂ guvernul Dăncilă: "Cât de TICĂLOȘI să fiţi? Plecaţi din acest oraș"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Robert Negoiţă a vorbit, în cadrul unui interviu acordat DC News, despre problema traficului din Bucureşti şi a acuzat Guvernul României de incompetenţă şi ticăloşie. 

"N-am cum să nu spun faptul că sunt revoltat de faptul că Guvernul în continuare nu îşi face treaba cu centura Bucureştiului. Am fost la Negoieşti de Prahova, care ţine de comuna Brazi. Are centură! Bucureştiul nu are centură. Să fie sănătoşi cei de la Guvern cu incompentenţa caracteristică. Este inadmisibil asta.

Avem mari probleme în Bucureşti din cauza asta, pentru că cei care vin de la Vâlcea sau Craiova şi vor să meargă la mare nu au ce căuta la Piaţa Unirii. Ei aşa sunt obligaţi să meargă. Noi bucureştenii respirăm gazele de eşapament ale celor care nu au nicio vină. Nu au nicio variantă, din cauza faptului că Guvernul nu îşi face treaba. Am fost foarte revoltat când am văzut că de fapt în buget nu sunt bani pentru centură. Ce aveţi de gând cu Bucureştiul? Cât de ticăloşi să fiţi? Plecaţi din oraşul acesta, pentru că nu îl meritaţi!", a declarat primarul Sectorului 3, la DCNews.

În ultima perioadă, Robert Negoiță a fost un critic vehement al guernului PSD, după ce executivul condus de Viorica Dăncilă a tăiat fonduri importante de la administrațiile locale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel