Năstase se "reactivează". ATAC dur la Iohannis: "Să ne mai lase..."

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Adrian Năstase lansează un nou atac la adresa lui Klaus Iohannis, în contextul în care președintele a spus că "PSD-ul este o catastrofă pentru România". "Bombonel" îi explică lui Iohannis că PSD a îndeplinit obiective importante din istoria României. 

"Klaus Iohannis isi permite tot mai des aprecieri iresponsabile. Ieri, spre exemplu, a afirmat că „PSD-ul a fost si este o catastrofă pentru România". Prin astfel de afirmatii, Iohannis consideră că va castiga respectul românilor si un al doilea mandat. Nu cred.

Despre istoria guvernelor PSD se pot spune multe lucruri. Si rele dar multe bune. Nu vreau să mentionez eu rezultatele guvernului PSD minoritar Văcăroiu (intre altele, cine a finalizat lucrările la prima unitate de la Cernavodă?). Cunosc mai bine rezultatele guvernului PSD pe care l-am condus in perioada 2000-2004. Cea mai mare rată de crestere din Europa (8,4%), scăderea inflatiei de la 43% la 9%, adoptarea Codului fiscal, scăderea deficitului bugetar la 1,2%, (re)infiintarea a 400.000 de IMM-uri, peste un milion de noi locuri de muncă, scăderea numărului de săraci de la 8 milioane la 4 milioane, programe sociale numeroase, venitul minim pe economie, programul ANL, programul Cornul si laptele, cele 400 de săli de sport, primii 100 de km de autostradă după Revolutie, centrele de diagnostic medical, obtinerea statutului de economie functională de piată, eliminarea vizelor pentru călătorii in Europa, integrarea in NATO, finalizarea negocierilor cu Uniunea Europeană, etc.

PNL, partidul care-l sustine pentru al doilea mandat, si care ar urma să fie sprijinit pentru a forma guvernul, cu tot respectul pentru guvernele pe care le-a format până la al doilea război mondial, ce realizări a avut, in definitiv, in acesti 30 de ani, in perioadele in care a fost la guvernare?

Asa că să ne mai lase...", scrie Adrian Năstase pe blogul său.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel