Năstase îşi explică GESTUL INCREDIBIL lângă un afiș cu Băsescu: „De asta am făcut”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Fostul tenismen Ilie Năstase, locul unu pe listele UNPR pentru alegerile europarlamentare, a fost filmat în timp ce stropește cu cafea un afiș electoral cu chipul fostului președinte Traian Băsescu.

„Am văzut câţi bani primesc partidele astea pentru campaniile astea şi din păcate noi nu prea avem bani şi nu ne-am pus şi noi postere, cum le-au pus toată lumea, şi am avut aşa un moment de indignare pentru că noi, românii, dăm nu ştiu câte sute de milioane sau milioane de euro pe an pentru partidele care sunt ele, pe care el ...ştim pe toate, da?

Şi eu, şi cu domnul Iordănescu nu prea avem bani să ne punem posterele peste tot ca ceilalţi, înţelegeţi? De asta am făcut, altfel nu am nimic cu dânsul, a fost mai mult în glumă, dar în momentul acela mă gândeam şi la sloganele alea pe care le susţinea dânsul cu „să trăiţi bine" asta a fost. Dar dacă îl văd mâine sau dacă suntem colegi la Bruxelles îi dau mâna, suntem acolo să ducem România mai departe, nu am nici o treabă cu el.

A promis multe şi nu a făcut nimic. Sunt frustrat că a furat navele, suntem frustraţi că a luat un apartament gratis, a păcălit pe români, de aia sunt frustrat. Nu mă consider un simbol al lui Băsescu. Nu am banii să mă duc la TV. Dânşii plătesc cu banii mei, deci eu plătesc lui Băsescu la partidul lui bani ca să facă ce face, aţi înţeles? De asta sunt indignat”, a declarat Năstase, la România TV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel