Italia. Poliţist tâlhărit de un minor înarmat. Familia s-a răzbunat pe spital după ce băiatul a fost împuşcat - VIDEO

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Incident grav în Napoli, unde un tânăr de 15 ani a încercat să tâlhărească un polițist îmbrăcat în haine civile. Băiatul a fost împușcat, iar familia a căutat răzbunare, devastând spitalul în care a fost operat şi vecinătatea acestuia. Matteo Salvini a reacţionat vehement.

Dinamica celor întâmplate este încă incertă, scrie La Stampa. 

Conform celor spuse de carabinieri, băiatul, cu fața acoperită de o cască, mergea pe un scuter alături de încă o persoană pe Via Generale Orsini, în cartierul Santa Lucia. La un moment dat a încercat să tâlhărească un agent de 23 de ani, care se afla în maşina personală alături de iubita sa. Adolescentul a îndreptat arma spre ei

Chiar dacă poliţistul şi-a arătat legitimaţia, băiatul de 15 ani a vrut în continuare să îi ia ceasul de la mână, moment în care agentul i-a apucat arma din mână şi a tras în el de trei ori, nimerindu-l în piept şi în cap.

Acesta ajuns la ora 5.30 în camera de urgență a spitalului, însoțit de câțiva prieteni; starea lui era deja critică. În timpul operației a murit. 

Rudele băiatului au devastat camera de urgență. La ora 7 dimineața, medicii din camera de urgență a spitalului au constatat deteriorarea mobilierului și a echipamentelor, precum și absența materialelor igienico-sanitare, fapt care a compromis desfășurarea în siguranță a activităților de asistență de urgență atât pentru pacienți cât și pentru operatori. 

La ora 7.30 a fost declarată suspendarea serviciului de prim-ajutor, cu transferul a 8 pacienți prezenți în secțiile aceluiași spital sau, cu ajutorul serviciului 118, în alte spitale din oraș. 

Cu toate acestea, membrii familiei nu s-au limitat la spital, ci au trecut la comandamentului provincial al carabinierilor din Napoli, unde numeroase scutere cu oameni înarmați au tras în aer.

Matteo Salvini a reacţionat după cele întâmplate, postând şi imagini din spitalul în care a avut loc incidentul violent.

"Când moare un tânăr este întotdeauna o dramă, dar nimeni nu poate învinovăţi un polițist care, atacat, a reacționat pentru a-și apăra viața. Solidaritate cu medicii și asistentele de la Spitalul de Urgențe din Napoli, devastat de rudele victimei."

Vedeţi imaginile video postate de Matteo Salvini, cu spitalul distrus de familia tânărului:

 

sursa: Matteo Salvini

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel