Napoli a anunţat revenirea la antrenamente în mijlocul pandemiei de coronavirus

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Clubul Napoli a anunţat revenirea la antrenamente în data de 25 martie, în ciuda sfaturilor date de Asociaţia Fotbaliştilor Italieni de a aştepta până la încheierea termenului de carantină în data de 3 aprilie.

Sezonul din Serie A a fost suspendat până cel puţin la începutul lunii aprilie, dar Napoli a anunţat că miercuri, 25 martie, prima echipă se va întâlni pentru o sesiune matinală de antrenamente.

Preşedintele Asociaţiei Fotballiştilor Italieni, Damiano Tommasi, a declarat că revenirea la antrenamente este periculoasă pentru jucători.

„Cei care cred că vor câştiga ceva dacă echipa se antrenează, nu ştiu ce au în cap. Spun asta fără să creez controverse, pentru că acesta nu este momentul să le aprind. Să te antrenezi acum, înainte de reluarea campionatului, nu are sens şi este şi periculos. În Spania sunt zeci de jucători infectaţi, iar în Italia poate nu au făcut toţi testul, dar sunt mai mulţi jucători cu simptome decât credem", a spus Damiano Tommasi, potrivit assocalciatori.it.

Serviciul de Protecţie Civilă din Italia a anunţat vineri seară că bilanţul epidemic este de 4.032 de morţi, iar numărul total de cazuri de coronavirus a ajuns la 47.021, informează publicaţiile La Repubblica şi Corriere della Sera, potrivit Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel