Mutare pentru Diaspora: „Să arătăm că românii NU sunt PROȘTII și HOȚII Europei!“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Se încearcă schimbarea modului în care sunt priviţi şi catalogaţi românii, printr-un studiu care să arate care este adevărata valoare a celor care au plecat peste graniţă. 

Gheorghe Popescu, președintele fondator de onoare al partidului 'Forța Națională', a declarat, la DC News TV, că, întrucât românii sunt foarte buni pe sectorul IT, ar trebui ca acest domeniu să fie subiectul unei strategii naţionale de dezvoltate.

Totodată, preşedintele fondator al Forţei Naţionale, a afirmat că e nevoie să se arate cu adevărat care sunt calităţile românilor care lucrează peste graniţă şi care au fost denigraţi şi etichetaţi în nenumărate feluri. 

"Măsura care a fost stabilită, cu privire la neplata impozitului pentru cei care lucrează în IT cred că e una care a ţinut încă vie dorinţa de a lucra în acest sector. Se poate, dacă există o strategie naţională  - există o companie românească unică în lume în domeniul inteligenţei artificiale – de sprijinire, concret, şi cu oamenii care pun suflet, vom putea să facem mult mai mult în domeniul IT. Pentru că inteligenţă avem, este inteligenţă românească suficientă. Trebuie să analizăm, să facem o statistică pentru a vedea contribuţia pe care au adus-o la dezvoltarea Europei şi a umanităţii românii care au plecat peste graniţă. Şi noi vom face acest studiu ca să-l prezentăm românilor.

Pentru că picătura asta chinezească, zilnică, că suntem proşti, că suntem analfabeţi, că suntem hoţi şi tot ceea ce înseamnă mizerie umană ni se aruncă nouă în spate", a explicat Gheorghe Popescu.

Vezi interviul INTEGRAL -> AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel