Mutare NEAȘTEPTATĂ a unui CANDIDAT la PREZIDENȚIALE: „I-am înaintat lui Negoiță oferta pentru DINAMO“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Prezidențiabilul Viorel Cataramă vrea să cumpere clubul Dinamo. El spune că deja i-a făcut o ofertă lui Ionuț Negoiță în acest sens.

Ionuț Negoiță a anunțat, marți, că este dispus să renunțe la pachetul majoritar de acțiuni al clubului Dinamo București, pentru o sumă simbolică de un leu. ”Decizia mea a fost şi este că pachetul de 51% să îl vând pe un leu. Asta ce înseamnă? Că cei care vin, asta e condiţia, să aducă 500 de mii de euro în societate pentru a aduce la zi datoriile scadente: salarii, furnizori. Cam asta e condiţia”, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, Ionuț Negoiță, potrivit Pro Sport.

Primul care a anunțat că este gata să accepte condițiile lui Negoiță este milionarul Viorel Cataramă. Afaceristul, candidat la alegerile prezidențiale din partea Partidului Dreapta Liberală, a declarat că i-a înaintat lui Negoiță oferta de cumpărare. El susţine că are o garanţie bancară pentru ca semnarea actelor să se facă rapid.

„Am văzut oferta. I-am trimis că vreau să cumpăr 50,1%. Am pregătit o garanţie bancară de 500.000 de euro. Nu îl forţez pe domnul Negoiţă. Am făcut act de declaraţia oficială a dumnealui. Am citit în ProSport afirmaţiile şi am făcut direct către dumnealui, prin intermediul Facebook.

Este o ofertă foarte tentantă şi cred că este o afacere foarte bună. Sunt om de afaceri. Deocamdată am pregătită acea garanţie pentru semnarea contractului în acele condiţii anunţate.

O să facem un audit pentru a vedea exact ce cumpărăm. Afacerea pare foarte rentabilă. Nu ştiu ce este în interiorul clubului, nu ştiu ce va spune auditul, dar nu cred că datele vor fi de natură fundamentală să schimbe soarta unor negocieri”, a declarat Viorel Cataramă, în exclusivitate, pentru ProSport.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel