Momentele neștiute despre Rareș Bogdan la sosirea în PNL: "Mă credeau AROGANT. Au fost ȘOCAȚI"

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

După ce mai multe voci au spus că Rareș Bogdan n-ar fi fost acceptat tocmai ușor în PNL de anumiți lideri liberali care nu se regăsesc pe lista pentru europarlamentare, acesta a dat cărțile pe față și a povestit despre atmosfera din partid în momentul în care s-a făcut anunțul intrării sale în politică. 

Rareș Bogdan spune că primele două zile ar fi fost mai tensionate în interiorul partidului, mai ales că anumiți colegi îl credeau arogant. 

Moderator: Ai creat tensiune în partid?

"Nu. Poate primele două zile, după care au văzut că muncesc mai mult decât ceilalți. Ei au crezut că vin după modelul Renate Weber, în urmă cu cinci ani, la PNL: adică două-trei apariții în campanie și un fel de diamant așa, care apare. Nu, eu am venit și din prima zi în care am intrat în PNL, seara m-am dus la televiziuni, după care a doua zi am plecat la Vâlcea. După aceea am plecat la Sibiu, Milano, Padova, Mehedinți, Arad, Brașov. Au fost șocați (colegii din PNL-n.r.) pentru că am apărut peste tot, nu am refuzat nici un interviu. Am făcut conferințe locale cu o răbdare pe care ei nu credeau că o am. Mă credeau puțin arogant," a spus Rareș Bogdan la interviurile Libertatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel