Momente TENSIONATE între familia Melencu și avocatul Tonel Pop: „Era posibil să nu mai aibă încredere nici în mine...”

Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Avocatul Tonel Pop a povestit, în această seară, la Antena 3, cum a convins familia Melencu să fie de acord cu noul test ADN cerut de DIICOT pentru a fi făcut de FBI în Statele Unite.

„Am convins-o foarte greu. Și nu a fost numai doamna Melencu, a fost toată familia. Bunicul, cel puțin... Am revenit cu telefonul, iar s-au sfătuit, și-au dat telefoane. Foarte greu!

Chiar mi-am pus în joc reputația față de dânșii. Am avut și niște clinciuri în sensul în care era posibil să nu mai aibă încredere nici în mine”, a dezvăluit avocatul, la „Sinteza zilei”.

Citește și Procurorul-șef DIICOT, Felix Bănilă, EXPLICĂ de ce s-a încercat obținerea testului ADN de la familia Melencu cu orice preț

„Era nevoie de o nouă expertiză genetică care să fie efectuată la un laborator acreditat care nu există în țara noastră. INML nu a putut extrage ADN prin metodele pentru care este omologat din fragmentele osoase ridicate din zone de lizieră a pădurii.

INML ne-a putut comunica doar ca urmare a testelor antropologice faptul că a rezultat doar cromozomul X și că osementile aparțin unei singure persoane, că aceasta nu este minora Alexandra și că acea persoană ar avea vârsta între 15 și 19 ani”, a spus Felix Bănilă.

Felix Bănilă a declarat că ancheta nu este blocată de lipsa rezultatelor testului ADN care ar urma să se facă în USA.

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

13 aug 2020, 06:02 in Știri
Horoscop, joi, 13 august, 2020

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

nxt.22
YesMy