Momente emoționante, în Piața Revoluției. Ministrul Ion Ștefan a plâns minute în șir

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Sute de oameni au luat parte, în această seară, în Piața Revoluției din Capitală, la un eveniment în memoria eroilor Revoluției din 1989.

Peste o mie de persoane, dar și oficialități ale statului român, printre care președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban, au luat parte la manifestare.

Guvernul a fost cel care a organizat o proiecție de imagini în memoria Revoluției române pe clădirea sediului Ministerului Afacerilor Interne din Piața Revoluției, fostul sediul al conducerii Partidului Comunist Român (PCR).

Clădirea este locul din care dictatorul Nicolae Ceaușescu și soția sa au fugit de frica revoluționarilor cu un elicopter în 22 decembrie 1989, moment care a consfințit căderea regimului comunist.

Ministrul Lucrărilor Publice, Ion Ştefan, și-a stăpânit cu greu lacrimile și a avut nevoie de șervețele pentru a-și estompa emoțiile.

Oamenii au aprins lumânări şi au ţinut un moment de reculegere la Monumentul eroilor căzuţi în decembrie 1989.

Au depus coroane de flori, au aprins lumânări şi au ţinut la rândul lor un moment de reculegere preşedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban şi ambasadorul SUA la Bucureşti, Adrian Zuckerman, ministrul de Interne, Marcel Vela, preşedintele Asociaţiei 21 decembrie 1989, Teodor Mărieş, ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, şeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă, alţi oficiali.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel