MOMENTE de PANICĂ la bordul unui AVION. Un PICAJ DRAMATIC i-a făcut pe pasageri să trimită MESAJE de ADIO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Momente dramatice la bordul unui avion Delta Air Lines, în Statele Unite. Pasagerii au început să le trimită mesaje de adio celor dragi, după ce aeronava a pierdut peste 8 kilometri altitudine în mai puțin de 10 minute.

De la 11 kilometri altitudine, avionul care efectua o cursă Atlanta - Fort Lauderdale a ajuns rapid la aproape 3 kilometri de sol, din motive inexplicabile. În momentul în care măștile de oxigen au căzut, mai mulți pasageri au crezut că trăiesc ultimele clipe de viață și au trimis mesaje de adio familiei.

„Din senin am simțit o coborâre rapidă", a declarat Harris DeWoskin, un pasager aflat la bordul avionului. "Una dintre însoțitoarele de zbor, cred, a luat grăbită microfonul și a început să repete <>".

Îndemnurile au avut puțin efect asupra pasagerilor, mai ales că după ce cabina s-a depresurizat.

„Viața e fragilă. Au fost 60 - 90 de secunde de spaimă în care nu am știut ce se întâmplă. E un moment înfiorător", a mai spus Harris.

Cu toate acestea, avionul a fost redirecționat către un alt aeroport și a reușit să aterizeze fără alte incidente. Mecanicii de la Tampa International Airport au început să examineze aeronava pentru a înțelege ce s-a întâmplat.

Potrivit Mirror Online, citat de Observator la ora locală 4:34 aeronava se afla la o altitudine de 11.88 kilometri, iar 8 minute mai târziu ajunsese la doar 3 kilometri de sol.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel