Moment emoţionant pe aeroport după moartea Reginei Elisabeta: Prinţul Harry, consolat de un membru al personalului

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Moment emoţionant pe aeroport după moartea Reginei Elisabeta: Prinţul Harry, consolat de un membru al personalului
Moment emoţionant pe aeroport după moartea Reginei Elisabeta: Prinţul Harry, consolat de un membru al personalului

Moment emoționant pe aeroport. Prințul Harry a fost consolat de un membru al personalului, după ce s-a grăbit să fie alături de Regina în Balmoral aseară.

Ducele de Sussex a fost văzut la bordul unui zbor British Airways pe Aeroportul Internațional Aberdeen în această dimineață, în timp ce se întorcea la Windsor. Harry purta un sacou negru și o geantă de umăr în timp ce se îndrepta spre treptele avionului.

El a fost apoi însoțit de o femeie care era un membru al personalului aeroportului, cu care a vorbit și la un moment dat a fost văzut punându-și mâna pe umărul ei, în semn de recunoștință pentru condoleanțele aduse.

Ion Iliescu, mesaj după decesul Reginei Elisabeta: România a pierdut un prieten şi un reper

 

Charles era alături de sora sa, Prințesa Ana, lângă patul mamei lor

 

Ducele a părăsit Castelul Balmoral în această dimineață, după ce ieri seară, 8 septembrie, a fost alături de Regină. Soția sa, Meghan Markle, a rămas la Londra, la fel ca ducesa de Cambridge. Vestea trecerii reginei în neființă a șocat pe toată lumea. Prințul Harry a fost văzut părăsind Castelul Balmoral la ora 8:20, îndreptându-se spre aeroportul Aberdeen. Acolo, s-a urcat într-un avion British Airways, pentru a merge spre Windsor.

Se înțelege că este primul membru al familiei regale care a părăsit castelul după veștile devastatoare de aseară. Prințul Andrew, Prințul William, Prințul Edward și soția sa Sophie au zburat ieri la Aberdeen cu un avion privat. În mod tragic, familia nu a ajuns la moșia regală înainte de moartea Majestății Sale. Prințul Harry a ajuns la ora 20:00, după ce vestea sfâșietoare a morții suveranei, în vârstă de 96 de ani, a fost anunțată de Palat către public.

Charles, acum regele Carol al III-lea, era alături de sora sa, Prințesa Ana, lângă patul mamei lor, când monarhul a murit ieri seară.

Imigrații din Anglia aduc flori și bilete, după moartea Reginei Elisabeta: „Îți mulțumesc că m-ai primit în regatul tău”

 

Moartea Reginei Elisabeta a II-a: Slujbă de rugăciune la Catedrala Sf Paul din Londra

 

Catedrala Sf Paul din Londra va organiza vineri seară, la ora 17:00 GMT, o „slujbă de rugăciune şi reflecţie”, pentru moartea Reginei Elisabeta a II-a, care va fi difuzată în direct de BBC, iar la serviciul religios va participa, între alţi oameni politici, şi şefa guvernului britanic Liz Truss, transmite EFE.

Totodată, se aşteaptă ca la ceremonia religioasă televizată să participe şi primarul City of London (centrul financiar), Vincent Keaveny, dat fiind că lăcaşul de cult este amplasat în jurisdicţia sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel