Moment de reculegere în onoarea parlamentarului român MORT ieri

Narcis Popa |
Data publicării:

Parlamentarii au ținut, în plenul reunit de luni, un moment de reculegere în memoria lui Sorin Frunzăverde, fost ministru și fost parlamentar în legislatura 2000-2004, care a decedat duminică, la Spitalul Județean din Reșița.

„Vă rog să ținem un moment de reculegere pentru colegul nostru fost parlamentar Sorin Frunzăverde”, a susținut Alina Gorghiu, care conduce ședința de plen reunit.

Fostul ministru și președinte al Consiliului Județean Caraș Severin, Sorin Frunzăverde, a muritduminică dimineață la Spitalul Județean din Reșița. Acesta suferea de o perioadă lungă de timp de o boală grea, care l-a și determinat să părăsească mediul politic.

Sorin Frunzăverde a fost membru fondator al FSN, președinte al Camerei de Comerț din Reșița, președinte al Consiliului Județean Caraș Severin și deputat. Ulterior, a ocupat funcții de ministru în diferite guverne, ocupându-se de mediu și turism, dar și de apărare. În momentul ruperii USL, acesta a fost nominalizat pentru ocuparea portofoliului de la Interne.

Sorin Frunzăverde a fost cadru didactic la Universitatea „Eftimie Mugu” din Reșița.

Mandatul său de președinte al Consiliului Județean Caraș Severin a încetat în anul 2015, înainte de termen, după ce a fost cercetat și condamnat cu suspendare de către procurorii DNA într-un dosar de corupție.

Sorin Frunzăverde avea 59 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel