Moldovean, condamnat la 13 ani de închisoare, pentru omor, prins în timp ce traversa ilegal frontiera

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
moldovean_prins_la-frontiera
moldovean_prins_la-frontiera

Un bărbat, condamnat la 13 ani de închisoare a fost reținut în timp ce traversa ilegal frontiera din Republicii Moldova. Bărbatului i-a reușit să se ascundă peste hotarele țării timp de șapte ani, ca la revenirea acasă să fie prins de polițiștii de frontieră din Direcția regională EST.

 

După ce au primit informația potrivit căreia un tânăr moldovean, care fusese dat în căutare internațională, ar urma să revină în mod fraudulos în Republica Moldova, oamenii legii au intensificat patrulările la frontieră. Pe data de 11 decembrie, pe direcția localităților Săiți (Moldova) – Lesnoe (Ucraina) un echipaj al Sectorului Poliției de Frontieră Săiți de comun cu ofițerii de investigație din cadrul Direcției regionale EST au acționat pentru reținerea unei persoane identice cu cea căutată.

Bărbatul a fost cum traversa ilegal hotarul moldo-ucrainean, moment în care a fost reținut. Bărbatul este locuitor al raionului Căușeni, în vârstă de 33 de ani. Din cercetările ulterioare s-a constatat că tânărul a părăsit ilegal teritoriul Republicii Moldova în anul 2013, după ce a fost condamnat la 13 ani de închisoare pentru că omor.  

În prezent, pe numele acestuia a mai fost deschis un dosar penal pentru trecerea ilegală a frontierei de stat. Totodată, organul de urmărire penală al Poliției de Frontieră urmează să se autosesizeze pe încălcarea frontierei de stat, săvârșită acum șapte ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel